Laptop/Computer 10x sneller

Uw laptop / Notebook /  Ultrabook / Netbook of Computer 10X sneller maken?

SOLID STATE DRIVE ( SSD )

Een SSD wordt gebruikt voor opslag van gegevens en staat bekend om zijn zeer snelle zoek en toegangstijd. De computer start na het plaatsen van een SSD tot 10X sneller op en bestanden worden sneller geopend.

WAAROM EEN SOLID STATE DRIVE?

In een SSD zitten geen bewegende onderdelen waardoor mechanische fouten zijn uitgesloten en deze vele malen stiller is dan een hardeschijf. Een SSD is ook een stuk lichter en enerziezuiniger.

Bijna alle recente laptops, notebooks en gewone computers zijn te voorzien van een SSD ( tot zelfs 5jaar oud )

Wij halen uw oude HDD uit de notebook en plaatsen een SSD daarvoor in de plaats. De oude HDD kunnen wij in een externe behuizing plaatsen zodat u deze schijf als backup schijf kunt gebruiken.

Op uw SSD wordt dan opnieuw Windows gezet.

Bel, mail of kom gewoon eens langs met uw computer en laat u vrijblijvend informeren over de kosten en of uw computer geschikt is voor deze supersnelle upgrade.

Kies voor een SSD: De slimme keuze voor uw pc
Waarom zou u een solid state drive (SSD) kiezen in plaats van de oude vertrouwde hard disk drive (HDD) die u al zo'n tijd heeft gebruikt? Het antwoord is eenvoudig: een SSD is in veel opzichten een betere keuze. In tegenstelling tot HDD's, die bestaan uit een schijf en fysiek bewegende onderdelen, maken SSD's gebruik van semiconductorgeheugen zoals NAND-flash en bieden deze opslagapparaten grotere lees- en schrijfsnelheden en een lager energieverbruik terwijl ze tegelijkertijd nauwelijk geluid produceren. Een SSD is de slimme keuze voor gebruikers die de prestaties en betrouwbaarheid van hun pc's willen vergroten. Daarom is het tijd om uw oude HDD vaarwel te zeggen en de splinternieuwe uitbreiding van uw pc te verwelkomen.

Samsung SSD 870 EVO: Kijk hoe uw pc tot een nieuw niveau evolueert
Nadat u de slimme keuze hebt gemaakt voor een SSD in plaats van een HDD vanwege een groot aantal voordelen, is de volgende vraag welke SSD de juiste is voor u. Als wereldleider op het gebied van technologie, biedt Samsung SSD's die superieure prestaties bieden. Een Samsung SSD combineert de beste hardware-onderdelen en eenvoudig te gebruiken oplossingen en biedt u de alles-in-een-oplossing en prestaties van wereldklasse.

Dankzij een Samsung SSD, voert uw pc opdrachten zo snel uit dat u meer tijd hebt voor werk of ontspanning, of om door te brengen met uw gezin. Als u 870 EVO gebruikt hoeft u zich ook minder zorgen te maken over uw pc, omdat betrouwbaarheid is gewaarborgd. Al deze functies zijn beschikbaar in een slank, aantrekkelijk ontwerp dat uw pc attractief en snel maakt. Met 870 EVO zal uw dagelijkse computerervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Alle EVO SSD's zijn als beste getest door Tweakers
Royale capaciteit tot wel 4TB
Snelle performance voor dagelijks gebruik
Super eenvoudige data migratie dankzij speciale software
Bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Tweakers shop review
  • Mr cash
  • Ideal
  • Paypal
© 2009 - 2022 Polar Bytes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel